ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΙΜΑΙΡΑ

 Ποιοι είμαστε 

Η ομάδα «Χίμαιρα» είναι μια θεατρική ομάδα η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015. Πέρσι το χειμώνα παρουσίασε στο θεατρικό κοινό της Αθήνας την παράσταση «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου» του Γεώργιου Βιζυηνού. Η ομάδα αποτελείται από την Ελίνα Γιαννάκη (ηθοποιό-σκηνοθέτη), Ρεβέκκα Γιαννάκη(ηθοποιό), Νίκο Κουφάκη(ηθοποιό) και Γεράσιμο Παύλου(ηθοποιό).

Ελίνα Γιαννάκη

Η Ελίνα Γιαννάκη σπούδασε υποκριτική στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με σπουδαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες (Ρ. Εσκενάζυ, Γ. Αρμένης, Μ. Λυμπεροπούλου, Σ. Κυριακίδης, Τ. Τζαμαριάς, Λ. Κονιόρδου, Δ. Ήμελλος, Κ. Γάκης, Ελ. Σκότη κ.α.). Έχει παίξει στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο κινηματογράφο. Μερικές από τις δουλειές στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι οι εξής: «Χωρίς Εσένα» στον ΑΝΤ1, «Ο θάνατος του Περικλέους » του Δ. Κορομηλά , «Το Παιχνίδι του έρωτα και της Τύχης» του Πιερ Ντε Μαριβώ, «Ο Κύκλος του έρωτα» του Α. Σνίτσλερ , «Ο Μορμόλης» του Ρ. Χάχφελντ , «Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών» του Γ. Ξανθούλη, «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδερφού μου» του Γ. Βιζυηνού κ.α.  

Ρεβέκκα Γιαννάκη

Η Ρεβέκκα Γιαννάκη σπούδασε υποκριτική στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με σπουδαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες (Ρ. Εσκενάζυ, Γ. Αρμένης, Μ. Λυμπεροπούλου, Σ. Κυριακίδης, Τ. Τζαμαριάς, Λ. Κονιόρδου, Δ. Ήμελλος, Κ. Γάκης, Ελ. Σκότη κ.α.). Έχει παίξει στο θέατρο και στο κινηματογράφο. Μερικές από τις δουλειές στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι οι εξής: «Η ιστορία της Μία» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, «About Milgram» σε σκηνοθεσία Αντ. Κωνσταντουδάκη, «Αισώπου Κόμιξ» από την ομάδα μικρός Νότος, «Ο Πίπης και η Μικρούπολη» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, Θέατρο Κιβωτός (2015), «Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου» του Γ. Βιζυηνού από την ομάδα Χίμαιρα, «Ο Μορμόλης» του Ρ. Χάχφελντ σε σκηνοθεσία Φ. Θωμαΐδη, «Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών» του Γ. Ξανθούλη κ.α.  Επίσης, έχει σπουδάσες στο τραγούδι, τη μουσική και το χορό.

Νίκος Κουφάκης

Απόφοιτος της Ανωτέρας δραματικής σχολής Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη( με καθηγητές τους:Γιώργος Αρμένης, Μάγια Λυμπεροπούλου, Δημήτρης Μαυρίκιος, Τάκης Τζαμαργιάς, Νίκος Ψαρράς, Κώστας Γάκης, Παντελής Παπαδόπουλος , Τζένη Μιχαηλίδου) . Έχει συμμετάσχει στο θέατρο στις παρακάτω θεατρικές παραστάσεις: Ο άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα σε σκηνοθεσία Π. Παπαδόπουλου, Aρχιμάστορας Σόνλνες, σε σκηνοθεσία Κ. Αρμένη, Πάπισσα Ιωάννα - Αναζητώντας την ηρωίδα του Ροΐδη, σε σκηνοθεσία Δ. Μαυρίκιου2004 - Άμλετ - Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Μελή ( Οράτιος) με την θεατρική ομάδα αποφοίτων του σχολείου '' Άγιος Παύλος''2003 - Το ημέρωμα της στρίγγλας - Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Μελή ( Πετρούκιος) με την θεατρική ομάδα αποφοίτων του σχολείου '' Άγιος Παύλος". Ενδιαφέροντα: θέατρο, κινηματογράφος, μπάσκετ

Γεράσιμος Παύλου

Ο Γεράσιμος Παύλου σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους, Λυδία Κονιόρδου, Κώστα Κωστόπουλο, Ελένη Σκότη, Λουκία Φρατσέα. Έχει παίξει στο θέατρο, στον κινηματογράφο σε μεγάλου και μικρού μήκους και στην τηλεόραση. Μερικές από τις δουλειές στις οποίες έχει συμμετάσχει είναι οι εξής: (Θέατρο) ''Ο Σιμιγδαλένιος'' σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου, ''Yapi'' σκηνοθεσία Βίκυς Μαστρογιάννη, ο ''Γλάρος'' σκηνοθεσία Βαγγέλης Παπαδάκης, (Κινηματογράφος) "Ξενία" Πάνος Κούτρας, "Ζητείται Ψεύτης" σκηνοθεσία Ιεροκλής Μιχαηλίδης (Μικρού Μήκους) "Γραβάτες" σκηνοθεσία Αλέξης Κομνάκος, Βραβείο 1ου Ανδρικού Ρόλου και 2ης Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης 2015 και Ειδική Διάκριση για το σενάριο στο Φεστιβάλ Λάρισας, "The Foreigner" σκηνοθεσία Alethea C. Avramis, συμμετοχή στο φεστιβάλ μικρού μήκους των Καννών 2012, "Η Απέναντι Όχθη" σκηνοθεσία Μιχάλης Φελάνης, "Πέρα για Πέρα Ψέμα", σκηνοθεσία Μιχάλης Φελάνης. Ασχολείται από το 2003 με το Tai Chi Chuan. 

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε